PhDr. Miroslav Sládek

  • SPR-RSČ Miroslava Sládka
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,62. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

09.10.2016 14:13:42 - Adam Stříbný

SPD a Okamura

Děkuji moc za odpověď pane doktore. Jsme stejného názoru a ještě bych se vás chtěl zeptat, jaký máte názor na stranu SPD Tomio Okamura, vidím, že v některých názorech se s ním totiž shodujete. On se považuje za národního konzervativce, nevím jak Vy, ale rád bych to věděl.

Předem ještě jednou děkuji za odpověď.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

12.10.2016 13:17:59 - PhDr. Miroslav Sládek
 Dobrý den, nejsem moc rád, že tady propagujete svým dotazem to uvedené v názvu dotazu. Svůj názor jsem již mnohokrát prezentoval a já názory neměním.Za prvé dost dobře nechápu, proč si musí Češi povolávat míšence, aby hájil jejich národní zájmy. Není zde dost místních? Připomíná mi to i vůdce hnutí ONA. V obou případech to je jako když Němce zblbnul Rakušák, nezdá se vám?Program a názory má stejné, protože opsal ode mne a okopíroval z videí co mohl. Zatím se nepropracoval k tomu, aby mluvil bez papíru, asi si není v češtině moc jistý.Co se týká jeho charakteru a cílů, nejlépe o tom svědčí fakt, že když mu došly peníze a vázlo podnikání v propagaci čínské kuchyně a nádobí, tak se prodal jako nevěstka soudruhu Velebovi. Jak si asi myslíte, že jeho pár krajských zastupitelů bude hlasovat, když jeho sponzor Nejedlý a Veleba jsou vázáni postojem Zemana, který jde Babinskému na ruku až nechutně. V parlamentu je tři roky a neudělal vůbec nic. Pro všechny ostatní strany je jen směšnou a zcela neškodnou figurkou, která slouží jako maskování jejich lumpáren. Především pro lumpárny Babinského a spol. Konkrétně viz třeba zmrzačení zákona o volbách a o politických stranách, které umožní likvidovat mimoparlamentní opozici a zabetonovat tu parlamentní bandu na věčné časy.Vždy je třeba si klást otázku, v čí prospěch? A tady u té figurky je odpověď zcela jasná. Ve prospěch vládnoucí bandy.