PhDr. Miroslav Sládek

  • SPR-RSČ Miroslava Sládka
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,62. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

12.10.2016 9:10:12 - Michal Sandr

POLITICKÁ DEFINITIVA

Vážený pane PhDr. Sládku, jsem velmi zklamaný a znechucený, jak dopadly nynější volby do krajů a hlavně tím, jak se naši spoluobčané postavili, k tomu, že asi již naposledy mohou svobodně volit! Již jsem se Vás ptal před volbami na to, jaký vliv bude mít NOVELIZACE VOLEBNÍHO ZÁKONA na politiku v našem státě! Jestli se k jakýmkoliv volbám naši spoluobčané postaví tak, jako nyní minulý pátek a sobotu, tak ani tu NOVELIZACI VOLEBNÍHO ZÁKONA – tzv. DRŽHUBNÝ ZÁKON nynější parlamentní strany NEPOTŘEBOVALI! Jak jsem si nyní přečetl v denním tisku, tak stačí když si udělají parlamentní strany jakoukoliv koalici napříč politickým spektrem a mají VŽDY ZAJIŠTĚNU DEFINITIVU!!! Samozřejmě nyní, po schválení DRŽHUBNÍHO ZÁKONA BUDOU MÍT TU DEFINITIVU DEFINITIVNÍ!!! Vládní politik přeci nikdy neví! Co kdyby se našel nějaký „pomatenec a rebel“, který by chtěl mezi ně vstoupit a začít dělat úplně jinou politiku, než chtějí oni! Potom by se mohly všechny vazby zpřetrhat a EU by je potom mohla peskovat a

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

12.10.2016 13:06:29 - PhDr. Miroslav Sládek
 Dobrý den, současné parlamentní strany se snaží za každou cenu zabetonovat svoje pozice. K tomu schvalují zákony, které jsou v přímém rozporu se základními principy svobody a demokracie. K tomu jim vydatně pomáhají nejen jejich voliči, ale především ti lidé, kteří k volbám vůbec nejdou. Opravdu nevím, co z těch dvou variant je horší. Kde třeba jsou ty statisíce živnostníků, které postihne EET. Jak je možné, že zaměstnanci krutě sdíraní, volí svého pána. Copak jsou tak ustrašení, že si nedovolí ani za plentou, kam na ně nikdo nevidí, použít ten volební ístek proti svému vykořistovateli. Jak se liší jejich ustrašenost současná od ustrašenosti jejich předchůdců, která zde držela nacistický i komunistický režim nejdéle v celé Evropě.To bude naše největší práce, probudit tyto spící, zbabělé a líné.