Tomio Okamura

Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • SPD
  • Moravskoslezský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,92. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

15.10.2016 16:11:43 - neutečeš

Stále nechápu proč ?

Ještě nikdo mi nedokázal vysvětlit to, proč Merkel a EU tak usilovně podporují migraci. Vždyť i ten Frontex plus je zase jenom špeditérství pro migranty. Tedy větší. Jsou ti funkcionáři EU opravdu tak blbí, nebo je v tom Callergi, nebo germánská eugenika ? Tak se ptám Vás. Třeba mi odpovíte.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

11.01.2017 14:29:00 - Tomio Okamura
Dobrý den, já bych tu viděl mix mnoha faktorů - část lidí má pocit, že je třeba pomáhat - bohužel neumí nic jiného, než nabídnout migrantům peníze a svou zemi, což problémy neřeší, ale naopak zhoršuje. Část politiků je nepochybně ráda, že s přílivem migrantů přichází vlna voličů, kteří je - vítače a rozdávače sociálních dávek - budou volit. A je pravda, že nadnárodní firmy potřebují lacinou nevzdělanou pracovní sílu - schopnou pracovat, ale neschopnou se nějak hlouběji nad sebou zamýšlet. Smíchání Evropanů s Afričany a Araby by podle nich umožnilo vzniknout nové hnědé rase, ideální pro jednodušší práci a dobře manipulovatelnou. To je bohužel nesmysl, který se musí strůjcům vrátit jako bumerang. Migranti jsou skutečně ve většině bez vzdělání i bez schopnosti hlouběji přemýšlet, ale jsou i bez schopnosti přijmout naše kulturní hodnoty a také většinou bez schopnosti smysluplně u nás pracovat. A pokud se výjimečně migrant integruje, tak bohužel se evropské společnosti úspěšně odcizují jeho děti. Jinými slovy migranti z africké nebo arabské kultury ani v dalších generacích se neumí integrovat a představují latentní nebezpečí i ekonomickou zátěž. To je statistický fakt ověřený v celé západní Evropě.Hezký den, Tomio Okamura