PhDr. Miroslav Sládek

  • SPR-RSČ Miroslava Sládka
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,62. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

17.10.2016 8:31:58 - Michal Sandr

Útlak, teror, násilí a vraždění ve jménu humanity a demokracie?!

Vážený pane PhDr. Sládku. Obracím se znovu na Vás s výše uvedenou otázkou, nad kterou stále přemýšlím a bohužel žádné východisko z ní nevidím! Když si vzpomenu na to, že jsem se učil, že právo a spravedlnost jdou ruku v ruce, tak se mně zdá, že jsem nyní v jiném světě! Na jedné straně se nyní podporují a vyzdvihují lidé, kteří hlásají, že PRAVDA A LÁSKA ZVÍTĚZÍ a na druhé straně tito lidé podporují HUMANITÁRNÍ VRAŽDĚNÍ LIDÍ A OPRAVDOVOU KOLONZACI NAŠÍ EVROPY?!!! Je to u mne ohavnost a krutost tohoto světa! Tento svět mně připadá, že ani není můj! Pár lidí diktuje světu, jakým směrem půjde dnes a hlavně v budoucnosti?! Máme vůbec při tomto jejich řádění vůbec šanci něco změnit?! Protože jsem pro mír a proti teroru a násilí, tak se mně tato NYNĚJŠÍ DOBA VŮBEC NELÍBÍ!!! Mohl byste mi říci také svůj názor?!

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

18.10.2016 11:04:58 - PhDr. Miroslav Sládek
 Dobrý den,pokrytectví vládne světu prostřednictvím malé skupinky nejbohatších. Na příkladu uplácení papeže jsme se mohli přesvědčit, jak prohnilá je současná společnost. Rozhodně však máme šanci se vzepřít, bojovat a zvítězit. Již jen z toho prostého faktu, že je nás mnoho a nemáme již co ztratit, protože nám vzali všechno včetně lidské důstojnosti.Hlavu vzhůru a bojovat každý den a o každé nadechnutí..