PhDr. Miroslav Sládek

  • SPR-RSČ Miroslava Sládka
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,62. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

18.10.2016 13:54:12 - neutečeš

V čem je podstata ?

Pořád nemohu přijít na to, proč Merkel a EU tak masivně podporují migraci. Kde je podstata takovéhoto jednání ? Proč se kvůli agresivním a vyžíračským nájezdníkům perzekvují domácí lidé, zavádí se cenzura a přes keci politiků tato migrace stále pokračuje? Nová eugenická směrnice EU o podpoře křížení původního obyvatelstva s černochy je už trochu přes čáru. Takže je to Callergi, nebo pouhá blbost Merkel a příserných politiků a nebo ve výsledku Apokalypsa. (Nejsem věřící člověk) Vždyť příchod antikrista předpokládá vytvoření jednoho národa, jednoho náboženství a jednoho vládce, kdy všichni budou označeni jeho znamením, jinak zemřou. Tak co myslíte ?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

20.10.2016 10:24:54 - PhDr. Miroslav Sládek
 Dobrý den,jsem velmi rád, že se zamýšlíte nejen nad vnějšími znaky současné krize, ale snažíte se dopátrat její podstaty. Dnes již sice můžeme sledovat příšerné výkřiky ještě děsivější čarodějnice Merkelové, ale stále zůstává jen u slov. Proud přivandrovalců nijak neslábne, právě naopak a k pochodu na sever je připravena celá Afrika a celý Blízký východ. Jen co se davy z "osvobozeného" Mosulu a Aleppa dají na pochod. Vymlouvat se budou na hrozné podmínky a nikdo z politiků jim neřekne, že si je tam svým chováním a neustálým válčením vytvořili sami. Nikdo jiný nezničil arabské území než sami Arabové mezi sebou. Bohužel však k tomu krátkozrace přispěly Británie, Francie, Nemecko a USA. Nechápu však, proč bychom my měli uklízet ten ........., který tam sami nadělali.Jediným lékem je nepouštět do Evbropy žádného přivandrovalce, zde přítomné deportovat. Ať si to doma uklidí s pomocí výše jmenovaných sami. Tady by se za naše daně jenom naučili lenošit. Jenom nechápu občany České republiky, že nechodí k volbám, tedy nevyužívají možnosti něco změnit, anebo k volbám jdou a zvolí ty, kteří by si o ně ani neopřeli kolo.Ze všeho nejvíce připomíná současná situace nástup Apokalypsy a vytvoření jednotné rasy. Něco podobného se stalo v Austrálii, kam se sice dostali psi různých ras, ale výsledkem je jedině unifikovaný, k ničemu nepoužitelný a naprostý zmetek dingo.