PhDr. Miroslav Sládek

  • SPR-RSČ Miroslava Sládka
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,62. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

19.10.2016 9:36:01 - Maftík

Postoj SPR-RSČ k EU a NATO

Dobrý den pane předsedo. Zajímalo by mne, jaký je oficiální postoj republikánů k otázce vystoupení z Evropské unie, NATO, popř. i OSN. Vím, že republikáni usilují o vypsání referenda v těchto otázkách (které Sobotka občanům sprostě zakázal), ale zajímalo by mne, jak byste v takovém referendu hlasoval třeba Vy osobně a jaký je oficiální postoj strany. Četl jsem totiž jednou od nejmenované politické partaje, že republikáni jsou v otázkách EU a NATO 'pouze pro referendum', tedy že jejich postoj je údajně nedostatečný, zatímco dotyčná strana je jednoznačně za vystoupení.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

20.10.2016 10:14:42 - PhDr. Miroslav Sládek
 Dobrý den,mohl jste klidně tu dotyčnou stranu jmenovat. Vždy jsme byli proti vstupu do NATO a EU, stále v živé paměti je naše vystoupení ještě před zahájením přístupových jednání. Jelikož se ale chceme řídit přáním občanů, tak trváme na vypsání referenda o těchto otázkách. Jsem si jist, že za současné situace by většina hlasovala pro vystoupení. Děkuji za dotaz.