ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,22. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

19.10.2016 13:58:27 - krissus

Přeji pěkný den pane senátore.

Můžete napsat nějaké důvody proč se s mým názorem na to, že 60.000 lidí, jak jste tu uvedl, netvoří žádné hodnoty a jen tímto způsobem ožebračují rodiny i jednotlivce v tomto státě??? Neztotožníte se se tím, že ti co provozují prodejní akce pro seniory jsou jen ubozí břídilové oproti provozovatelům hracích automatů a to ještě napáleným důchodcům zůstanou alespoň hrnce??? Vy nevidíte, že těm co propadli gamblerství zůstávají jen oči pro pláč a rozbité rodiny??? Ale děkuji, pane senátore, že reagujete na dotazy a věřím, že jako senátor umíte argumentovat.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

19.10.2016 14:55:03 - Ivo Valenta
 Dobrý den, spojujete dvě nespojitelné oblasti - zatímco "šmejdi", kteří okrádají seniory, provozují nelegální a protizákonnou činnost, herní průmysl je legálním odvětvím, který má svá pravidla, legislativu a do veřejných rozpočtů přispívá ročně miliardovými částkami. Vaše srovnání tedy není na místě. Je mi však zcela jasné, že Vás nepřesvědčím a navíc Vám Váš názor ani nehodlám vyvracet.S pozdravemIvo Valenta