Jiří Daněk

Stát se má řídit jako stát!
  • BPP
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,35. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

27.10.2016 16:43:33 - Metalica

Lži prezidenta

Vy jste skutečně neslyšel o tom, že prezident s exprezidentem dorazili na státní pohřeb pozdě a pak se vymlouvali na protokol, počasí a dispečeři, přičemž všechny výmluvy byly prokazatelně vyvráceny? Nemyslíte, že je to důvod k tomu zvážit setrvání ve funkci prezidenta? Nebo se bojíte vyjádřit vlastní názor? Nedivil bych se. Za pravdu se u nás trestá.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

27.10.2016 21:04:46 - Jiří Daněk

Dobrý večer "Metalico",

   než odpovím k mé obavě vyjádřit vlastní názor, rád bych se Vás zeptal na jméno, teda pokud nemáte problém s pravdou... Co se týče setrvání ve funkci prezidenta, tak tuto otázku zásadně nijak neovlivním a není to ani v mé pravomoci, ani nad tím nějak nepřemýšlím. Osobně si myslím, že každý prezident je především člověk a jako takový se má právo mýlit, občas se někde zpozdit, nebo jednoduše zapomenout. Přijet pozdě na pohřeb slovenského prezidenta je vizitkou především všech lidí okolo pana prezidenta, ostatně jak jste zmínil, letěli společně s bývalým prezidentem V. K. a zřejmě někde nastal problém. Kauzu nesleduji, tudíž nemám přesné informace.