Jiří Daněk

Stát se má řídit jako stát!
  • BPP
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,35. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

28.10.2016 12:52:33 - Metalica

Naše politická reprezentace

Mě právě přijde, že se to všem politikům náramně hodí do krámu, aby se nemluvilo o jejich problémech, a že jich mají dost. Prezident byl usvědčen ze lži, všechny strany až na KDU-ČSL, STAN, SPO a SPD ve volbách propadli. ČSSD nechce splácet dluhy a dalo by se pokračovat. Nemyslíte, že je jen otázkou než lidem dojde trpělivost? Co ale bude pak je otázka. O politiku se zajímám proto, že plánujeme rodinu. Myslíte, že je ale dobré přivést dítě na svět do tohoto chaosu, světa lží a křivd? A to nemluvím o tom, co se děje za hranicemi. Jinak opět děkuji za rychlou reakci. Jirka

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

30.10.2016 13:06:55 - Jiří Daněk

 Dobrý den Jirko,

Odpovídám jak to cítím a naprosto s Vámi souhlasím! Vítězi voleb se stala SPO v koalici s SPD. KDU-ČSL udrželi pozice. Souhlasím i s tím, se se všem stranám tzv. "hodilo do krámu" vystoupení ministra Hermana, který úplně rozdělil náš národ a pár bláznů ho v tom ještě podpořilo, viz mejdan na Staroměstském náměstí, kde nevím jakým právem vyzvali komedianti k občanské neposlušnosti. ČSSD musí své dluhy splatit.

Mějte hezkou neděli

P. S.  Odpovídám až dnes, poněvadž jsem trávil volný víkend ze svými nejbližšími.

J. D.