Ing. Marian Jurečka

  • KDU-ČSL
  • místopředseda vlády
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,05. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

28.10.2016 17:23:13 - csobcan

můžete nám sdělit důvody proč bychom si vás měli vážit ?

nevyznám se ve Vašem jednání , urážíte prezidenta a občany ČR bez důkazů , potraviny , které jíme nedosahují zdaleka kvality jako např. v Německu a jsou předražené , zemědělci jsou decimování konkurencí z EU ,atd. , nebo se mýlím ?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

06.11.2016 21:43:44 - Ing. Marian Jurečka
Pěkný den, vážit si člověka, kterého osobně neznáme, je těžké, rozumím. Nicméně si stojím za tím, že české potraviny, zejména označení značkou Klasa, Regionální potravina a nově i Česká potravina kvalitní jsou. To, že jsou některé potraviny předražené je zejména systémem marží obchodním řetězců, proti kterým nemohu právně ani legislativně bojovat. Náš resort nicméně zjišťuje možnosti - vše je ale zejména v gesci Ministerstva financí či Ministerstva průmyslu a obchodu. Já na tento problém zejména aktivně upozorňuji. Přál bych si, aby Češi kupovali zejména kvalitní české potraviny a naše zemědělce tak podpořili. Hezký den přeji!