Ing. Petr Mach, Ph.D.

ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,76. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

28.10.2016 22:10:33 - NoName94

Neviditelní Svobodní

Dobrý den, s většinou názorů SSO souhlasím, máte velmi dobře propracovaný program. Největším problémem vidím vaší reklamu. Málokdo z mých známých tuhle stranu zná, natož aby se zajímal o její program, což je obrovská škoda vzhledem k tomu, že si myslím, že kdyby ho podrobně znali, tak by SSO volili. Co s tím hodláte dělat do příštích voleb do PS? Moc bych vám přál překonat hranici 5%.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

19.01.2017 11:46:39 - Ing. Petr Mach, Ph.D.
Dobrý den, předně vám moc děkuji za podporu. Bohužel máte pravdu, je pro nás opravdu nesmírně obtížné dostat se do médií, a tím pádem i k širší veřejnosti. Jako pravicová strana, navíc silně kritická k EU, máme tento přístup značně ztížený – kritika EU, natož náš záměr opustit EU, bohužel nepatří zrovna k oblíbeným názorům většiny současných novinářů.
To prosím nechápejte jako nějakou kritiku médií, to je prostě holé konstatování reality, s níž jsme dnes a denně konfrontováni. Naštěstí coby europoslanec se do médií tu a tam dostanu, takže máme díky mému mandátu větší prostor, než jsme měli před ním. Ale víme moc dobře, že to není ani zdaleka dostačující. Snažíme se proto naše názory co nejhlasitěji šířit aspoň pomocí sociálních sítí, vlastního webu apod. Mějte se pěkně.