ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,69. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

03.05.2012 7:51:05 - petr lexa

Člen VV

Vážený pane Hradile, uznáváte, že VV udělali chybu a podle Vás vůbec neměli jít do vlády. přesto jste rozhodnut ve straně zůstala, proč? Vždyť byste mohl (a podle mě i úspěšněji) kandidovat jako nezávislý. neuvažujete o tom v příštích volbách? Děkuji za odpovědi a hodně štěstí

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

03.05.2012 15:23:46 - Tomáš Hradil

Pane Lexa, děkuji za dotaz....jsem překvapený, že si to někdo přečetl. Je to milé a povzbuzující.

Na vaši otázku mám jednoduchou odpověď. Vstoupil jsem do VV s jasnou podporou programu. Myslím si, že tento program je stále platný a dobrý. Program Veverek v Rožnově p.R. je určitě dobrý / osobně jsem se na něm aktivně podílel :-) /.

Faktická likvidace politické strany VV na vládní a poslanecké úrovni je sice smutná, ale dlouho dopředu avizovaná věc. Pamatuji si na školení s PR manažerkou VV paní A.Maršálkovou, která nás ještě před komunálníma volbama informovala o připravovaných mediálních útocích na VV.

Opravdu v této chvíli neumím předvídat další vývoj ve VV a tím pádem ani mé rozhodnutí o případném definitivním setrvání ve VV. Pro komunální politiku ale jednoznačně preferuji změnu systému s tím, že by si občané měli volit výhradně osoby a ne politické strany.

Hezký den