MUDr. Přemysl Sobotka

senátor v letech 1996-2016
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,36. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

04.05.2012 11:12:08 - Jann

Reakce

"Já osobně jsem byl v době pléna od čtvrtečního odpoledne na rodinném pohřbu mimo republiku. Mediální masáž kolem tohoto tématu přesahuje rozměr normálnosti" Prvni cast Vasi odpovedi ma prichut detinske vymluvy a druha vypovida o Vasem smysleni smerem k volicum. Nedojeli jste jako vlada na ten pristup k volicum? Nezajem, a jen a jen vlastni interni spory. Volice vidite jen v dobe voleb a pak nestoji za povsimnuti. Vetsi vahu date detinske omluve pred narodem nez by jste se postavil celem k tomu co vam narod omila doklola. Pokud jednou zastupujete volice, kterym zalezi na omezeni imunity tak to provedte a netancujte kolem toho tolik. Uvedomte si ze tam nejste proto aby jste vladl ale slouzil.
S pozdravem Sedliacik

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

04.05.2012 12:49:43 - MUDr. Přemysl Sobotka

Vám přijde pohřeb sestry mé vlastní ženy v Londýně, kde byla provdána, dětinský?

Jsem přesvědčen, že to, co se děje kolem okrajové normy médii pokřtěné na omezování imunity je skutečně jen mediální hra, virtuální realita. Tato země, tato vláda, tento parlament řeší neskonale zásadnější věci, než tuto. Jsem si jist, že většina voličů si je toho vědoma. Zda s kursem současné koalice souhlasíte nebo ne, je vaše výsostná záležitost, ale skutečně řešíme věci jiného kalibru než "omezování imunity". A děláme to proto, že jsme to voličům slíbili. Já osobně to vnímám jako službu, nikoliv jako vládnutí.