JUDr., PhDr., Zdeněk Ondráček, Ph.D.

  • KSČM
  • Trutnov
  • zastupitel města
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,03. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

01.11.2016 11:13:34 - Ballu

vyšetřovací komise - sloučení policie

Komárek nemá ve vyšetřovací komisi důvěru a já se přiznám také ne. Proč bych měl? Myslíte, že je k něčemu? A kolik nás daňové poplatníky stojí? Děkuji

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

01.11.2016 15:05:57 - JUDr., PhDr., Zdeněk Ondráček, Ph.D.

Dobrý den,

děkuji za dotaz. Pan Komárek dnes přišel na komisi, dal své krátké prohlášení ve kterém reagoval na některé mediální výroky předsedy komise Blažka a po pár minutách odešel s tím, že komisi už nemá co sdělit. To, že nemá v komisi důvěru je jeho právo a těžko ho přesvědčovat nebo nutit. Já pana Komárka chápu lidsky i profesně, neboť něco podobného jsem zažíval před svým odchodem do civilu i já. Bohužel nevím, jak ten problém, který existuje vyřešit, resp. věděl bych, ale nejsem schopen to realizovat a tak ani nemá cenu o tom hovořit. Komise, která je složena s poslanců všech politických stran je logicky politický orgán a tak to také vypadá. Přestože má v názvu vyšetřovací určitě by neměla mít ambice suplovat vyšetřování prováděné policií, což ne každý chápe. Na to nemají členové komise ani kvalifikaci, ani zkušenosti, ani časový prostor. Za práci v komisi nedostáváme nic navíc než běžný plat.