JUDr., PhDr., Zdeněk Ondráček, Ph.D.

  • KSČM
  • Trutnov
  • zastupitel města
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,03. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

01.11.2016 16:24:01 - filomena

účinná prevence

Dobrý den, pane poslanče, nemyslíte si (stejně jako já a bezpočet voličů selského rozumu), že pokud bychom měli názorově pevného a čitelného premiéra, který by byl schopen rázně vysvětlit jednomu z ministrů, že dohodnutou vládní linii je třeba respektovat (bez ohledu nato, zda se k čemukoli výslovně zavázal), tak jsme si mohli celou anabázi následných ostudných taškařic ušetřit? Vždyť návštěva dalajlámy i úmysl ministra kultury byly známy daleko předem. Souhlasíte též s poznatkem, že lidé jsou znechucení z toho, že jedna ze základních zásad demokracie - a sice že menšina se podřizuje většině a respektuje ji - je bezprecedentně porušována (za pomoci médií a pár stovek stéle stejných "hlásačů jediné - té jejich - demokracie")?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

01.11.2016 17:54:04 - JUDr., PhDr., Zdeněk Ondráček, Ph.D.

Dobrý den,

děkuji za Váš dotaz. Plně souhlasím se vším co jste napsala. Premiér Sobotka je velmi slabý a jde mu v podstatě o jediné, a to dokončit svoje volební období. Tomu obětoval ČSSD a v podstatě i celý národ. První to pochopili lidovci a podle toho se chovají. Vydírají vládu a upřednostňují své soukromé či církevní zájmy nad zájmy republiky. Vrcholem jejich arogance je jednání ministra Hermana.

Návštěvu dalajlámy a vše co následovalo je třeba posuzovat v širším úhlu pohledu. Kdo ho pozval, proč právě v tuto dobu, co tu vlastně dělal, proč mu byla věnována taková mediální pozornost a tak. Dojdete k závěru, že cílem bylo narušit rozvoji naši hospodářské spolupráce s Čínou. Z toho co se dělo, jak to gradovalo a kdo se na tom aktivně podílel, je zřejmé, že to bylo velmi dobře organizováno a řízeno. Kým? To si odpovězte sama, není to těžké dovodit.