Mgr. Stanislav Huml

Zemřel 28. prosince 2021
  • SOCDEM
  • Brandýs nad Labem-Stará Boleslav
  • zastupitel obce
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,98. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

03.11.2016 9:44:40 - Karsík

Jste odvážný

za vámi občané stojí, což dokazují vaše preferenční hlasy. Můj dotaz. proč jste podle vás neuspěl v senátních volbách? A za druhé, nebylo by na místě, říci, kdo by podle vás měl Sobotku nahradit? A myslíte, že je výměna předsedy do voleb reálná? Má Sobotka vaši důvěru? Měl by dostat ještě šanci? Co když ČSSD kvůli tomu příští rok propadne? A stojí popularita strany jen na jednom člověku? Není třeba celková změna?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

04.11.2016 12:26:52 - Mgr. Stanislav Huml

Dobrý den,

Odpověď na první otázku je jednoduchá, kandidovali lepší. K druhé otázce - otevřel jsem zřejmě diskusi na téma vedení strany. Pokud správně politologové tvrdili, že po volbách se o výměně nemá ani přemýšlet, když hodnotili postoje předsednictva, které Sobotku vyzývalo v roce 2013 k vyvození odpovědnosti za stále ještě vyhrané volby, nemohou titíž tvrdit, že nelze o vedení strany ani uvažovat před volbami. To není ani logické a ani správné. Proto tvrdím, že dnes je doba na diskusi o tom, kdo povede stranu do voleb, které budou za rok. Nic víc a nic méně. BS má moji důvěru, stále doufám, že v něm chytí saze, jako se to stalo v době lánského puče. Tenkrát měl na Hradčanském náměstí skvělý státnický projev, který měl koule. Pokud pochopí, že současný kurz vede směrem k ledovci, a začne se chovat jako pevný a tvrdý lídr, má stále šanci. Začít může tím, že vykopne ministra, který vědomě poškozuje zájmy ČR. Vím dnes jediné. Pokud vše zůstane při starém bude pád pokračovat a náraz bude fatální. Možná však i toto straně prospěje. Aby se mohla odrazit od dna musí na něj padnout.