PhDr. Miroslav Sládek

  • SPR-RSČ Miroslava Sládka
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,62. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

06.11.2016 23:26:44 - JiříStejskal

Reprezentace

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, jak by jste jakožto prezident reprezentoval Českou Republiku zahraničním politikům, kteří by sem podnikli státní návštěvu. Ukázal byste jim pouze Prahu, nebo i Brno (a případně Ostravu), stejně jako pan prezident Havel ukázal Brno královně Alžbětě II.?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

07.11.2016 9:26:23 - PhDr. Miroslav Sládek
 Dobrý den,Praha i Brno jsou sice výborné, ale to mají doma také. Zahraničním návštěvám bych především ukázal ta nejhezčí místa v naší zemi. Hluboká, Vysočina, Beskydy. Předpokládám však, že zahraniční návštěva je proto, aby se projednaly důležité věci, pokud chtějí něco jiného, tak jim poradím. Když jsem tady měl na návštěvě Jean-Marie Le Pena, tak byl nejen v Praze, ve Smetanově divadle, ale i v brněnském Rondu, bojišti u Slavkova, na hradech apod. Především jsme se však věnvali spolupráci v rámci vlasteneckých stran.Bohužel v naší zemi se stalo zvykem, že návštěvy poslanců, senátorů a ministrů jsou jenom turistikou a k tomu ještě nejlépe do stejných destnací, které mají v oblibě němečtí vepři (Thajsko, Malajsie, apod.).