ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,16. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

07.11.2016 9:05:41 - plinha

Podpora pana Horáčka - odpověď na vaši odpověď, neodpověď

Děkuji, že jste na mou otázku odpověděl. Po přečtení vaší odpovědi musím však konstatovat jen jedno jediné. Zřejmě se pro funkci poslance vůbec nehodíte a měl byste zvážit rezignaci. On totiž v tomto státě o panu Horáčkovi a jeho minulosti ví snad každý. A pokud neví, informace, že tento pán zbohatl na hazardu je snad dostačující, aby člověk, který má alespoň zbytky morálky, uvažoval o tom, zda je pro něj takový kandidát na prezidenta přijatelný. Nabízí se však další možnost vysvětlení vaší odpovědi. A to ta, že jste vědomě lhal o sv neinformovanosti. V tom případě jste se dopustil toho, co vám tolik vadí u současného prezidenta. Řešením tohoto poněkud psychicky náročného stavu bude asi zvážit svou rezignaci. Protože poslanec, který svou , slovy románové postavy Švejka, "pitomou odpovědí" rok před volbami poškozuje svou stranu, by asi v zájmu té strany měl odejít. Proto se ptám, zvážíte svou rezignaci?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

18.11.2016 9:21:01 - Ing. Ladislav Šincl
 - v současné době se zabývám zcela jinými - dle mého názoru daleko důležitějšími - tématy  jako je např. zvyšující se sociální rozdíly mezi lidmi, hrozba propouštění desetisíců zaměstnanců v OKD a u spolupracujícíh firem, hrozba dovozu činské oceli do ČR, znečištování životního prostředí - konkrétně ovzduší atd.

- téma prezidentských voleb a případných kandidátů považuji za zcela okrajové a v současné době neaktuální. Nicméně diskuzi na toto téma se nevyhýbám.

- již dnes jsem pevně rozhodnutý, že M. Zemana (v případě jeho další kandidatury) volit nebudu.  Jedním z důvodů (ne jediný) je to, že neplní svůj slib - sjednocovat českou společnost. Zatím dle mého názoru spíš rozděluje než spojuje. Omlouvám se, ale pana Horáčka opravdu osobně neznám. Jen mi připadá  jako zajímavá alternativa, nic víc. Věřím, že se objeví i jiní kandidáti a až nastane čas volby, tak si z nich  vyberu dle svého nejlepšího vědomí a svědomí. Nyní tato doba ovšem nenastala a tak považuji toto téma za předčasné.

L. Šincl