PhDr. Miroslav Sládek

  • SPR-RSČ Miroslava Sládka
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,62. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

07.11.2016 16:23:58 - Michal Sandr

Utajená návštva spolkové zmocněnkyně pro migraci Aydan Özoguzové

Vážený pane PhDr. Sládku. Jaký máte názor na utajenou návštěvu spolkové zmocněnkyně pro migraci Aydan Özoguzová u nás v Čechách na začátku dubna tohoto roku před návštěvou paní Merkel (již o tom psali Parlamentní listy cz.)? O čem asi jednala a s kým, že nikde v tisku o tom nebyl ani řádek a ani o tom naše masmédia nehlesly! A že naši politici z ČSSD toto vměšování popírají? Není to vměšování Německa do vnitřní politiky našeho suverénního státu?!

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

08.11.2016 10:29:28 - PhDr. Miroslav Sládek
 Děkuji za otázku,tento problém má hned několik rovin. 1. Německo se vždy do našich vnitřních záležitostí vměšovalo.2. Vliv Německa je dán především ochotou občanů ČR spolupracovat s touto zemí a to bez ohedu na to, jaký režim tam právě vládne.3. Celá současná politická reprezentace lže. Někdo z čisté zbabělosti, jako třeba Sobotka, někdo ze směsi zbabělosti a prospěchu jako třeba Babiš.4. Lidová rčení mají význam i dnes. Třeba udělat kozla zahradníkem. Proč se zabývá problémy migrace právě Turkyně v Berlíně? Takovou zálibu sice nechápu, ale v ČR je to to samé. "Upřímní vlastenci" si jako svého mluvčího zvolí požírače psů?Obávám se, že ČR již dlouho není suverénním státem. Pokud ovšem občané - voliči se za rok budou chovat stejně jako letos, tak to bude ještě podstatně horší.