Petr Cvalín

https://www.facebook.com/petr.cvalin.58/
  • BPP
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,45. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

15.11.2016 10:53:16 - pozor na politiky

jak dlouho budou občané trpět veřejnoprávní ČT?

No,tak jak dlouho si myslíte,že to budou trpět?! Tak dlouho dokud budou muset platit TV poplatky! Protože,když je nebudou platit,tak na ně přijde EXEKUTOR! Je to dobře zařízené.A na Vás,na politicích jeto,abyste to zařídili tak,aby se ČT nemusela povinně platit.Jinak totiž neskončí,protože financí má dost! Od nás.Jen se třeba podívejte co dokázali redaktoři ČT udělat ze státního svátku 28.10.! Hnus, svrab a neštovice! A neustále bojujou proti komunismu lživě a podprahově,staví ho na roveň nacismu,s fašismu atd.Jsou za to zřejmě dobře placeni. Často slyším z televize o zločinných režimech nacismu a komunismu,ale zapomínají na kapitalismus! Cožpak nezpůsobil dvě nejhorší války v dějinách lidstva?Zřejmě si všichni myslí,že jsme pitomci a neumíme počítat do dvou.Já jsem byla vždy volič komunistů a budu,ale vy mladí byste s tím měli něco udělat.Pomoci těm "dole,těm obyčejným,kterým současný režim zničil život, k lepšímu životu,k tomu vždy byli komunisti. Přeju hodně zdraví.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

15.11.2016 18:28:28 - Petr Cvalín
Dobrý večer,

chtěl bych Vám moc poděkovat za to, že podporujete KSČM. Takové podpory si velmi vážím. Bohužel ti, co nacismus a fašismus staví na úroveň komunismu de facto opovrhují obětmi druhé světové války. Mimochodem, to, co ČT předvedla v den státního svátku bylo silně za hranicí etiky. Alespoň každý viděl, co si Česká televize myslí o 28. říjnu!

A ano, máte pravdu, kapitalismus zničil moho životů a mnoho jich ještě zničí. Ale řekněme si to narovinu. Kapitalismus bude ničit lidské životy jen do té doby, dokud si občané neřeknou "dost". Lidé sami musí pochopit, že jediná KSČM má politickou moc bojovat proti kapitalismu.

S pozdravem Petr Cvalín