Mgr. Dana Váhalová

  • SOCDEM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,99. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

16.11.2016 10:50:04 - Korálek

Návrh J.Tejce:

V médiích jsem četl, že Tejc chce zrychlit vyhošťování uprchlíků z ČR a změnit listinu práv. Předseda ČSSD to ale odmítá. Vy máte s návrhem Tejce problém? A můžete být kdyžtak víc konkrétní? Děkuji

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

21.11.2016 10:12:54 - Mgr. Dana Váhalová
Návrh J.Tejce nevnímám jako populistický . Je to téma o kterém je nutné diskutovat.   Uprchlickou krizi je potřeba řešit komplexně, ale také považuji za  legitimní  připravu   norem,  které by bránily zneužívání zákona ekonomickými migranty. Je nutné  nejenom vnímat  rizika migrace, protože  do  Evropy přicházejí  také lidé,   kteří  naší tolerantní společnosti  zneužívají. Rozumný  návrh naopak může přispět ke zvýšení bezpečnosti  a  k uklidnění  veřejnosti. Není možné, aby   politická korektnost neumožňovala pojmenovat věci pravým jménem . Evropské země by neměly udělat stejnou chybu jako při prvních signálech rostoucí nelegální  migrace.