ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,22. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

19.11.2016 0:56:49 - tomas.moukes2

Televize

Chystáte se teď někdy koupit televizi? Bez ní podle mě těžko máte šanci uspět v politice...parlamentni listy sice lidi čtou, ale ti aktivně vyhledávají informace....nakonec i když se tu objevujete v článcích, tak ve volbách Vám to asi moc nepomohlo - uspěl jste spíše díky svým dřívějším aktivitám a to ještě spíše v Uherském Hradišti, v Kroměříži už jste měl jen přes 2%...televizní divák naopak informace nevyhledává, proto je důležité vlastnit i televizi nebo aspon tištěné noviny - otázka je, co by ale bylo na prodej - Novu Vám asi neprodají, Primu taky moc nevím, TV Barrandov? Máte o tom nějaký přehled, uvažujete teď o koupi nějaké televize nebo alespon novin?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

02.12.2016 13:45:43 - Ivo Valenta

 Dobrý den,

děkuji za Váš dotaz. V současné době o koupi jakéhokoliv dalšího podílu v médiích neuvažuji. Nejsou to pro mne klíčové investice a především rozhodně není mým cílem se zviditelňovat prostřednictvím vlastních médií. Parlamentní listy, které zmiňujete, jsou například velmi vyhledávané právě pro svou nezávislost, kdy fungují jako pomyslný mediální facebook, kdy zde může bez cenzury zveřejnit každý svůj názor - samozřejmě za předpokladu dodržení etického kodexu. Do jejich obsahu ani v nejmenším nezasahuji a redakci dokonce vůbec neznám.

Osobně jsem přesvědčen o tom, že média obecně, ať už jde o tisk, televizi nebo online média, by si měla držet svou nezávislost. A pokud se tak neděje, je pouze na čtenářích, zda budou dané redakci dále důvěřovat.

S pozdravem

Ivo Valenta