Jiří Hráček

  • KSČM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,55. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

19.11.2016 9:09:49 - brectanius

Holan

kdo drží na radnici tohoto člověka ? Je to ostuda zastupitelstva města. Co si myslíte o jednání p. Holana a co děláte pro to, aby už nedělal Brnu celostátní ostudu ?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

28.02.2017 12:41:52 - Jiří Hráček
Náměstka Hollana drží ve funkci vedení města v čele s primátorem Vokřálem. My komunisté jsme se několikrát rozhodli podat návrh na jeho odvolání z funkce, ale koalice náš návrh pokaždé zamítla a tím se za něj postavila. Stejně jako vy jsem také já nespokojen a znechucen z chování pana Hollana a také jeho názory považuji za šílené. Snad na každém jednání zastupitelstva mu jako opozice vyčítáme jeho pochybení. Problém je, že bez politické vůle na jeho odvolání se bude své funkce držet až do voleb. Je to vizitka nejen Brna, ale hlavně hnutí ANO v čele jak již bylo řečeno s primátorem Vokřálem, protože bez jeho podpory by se v takto vysoké funkci po tolika přešlapech nemohl udržet. Klub KSČM samozřejmě v jeho kritice neustoupí. Je na voličích, aby se v roce 2018 v komunálních volbách zachovali rozumně a další likvidování Brna ze strany pana Hollana a Žít Brno nepřipustili.