JUDr., PhDr., Zdeněk Ondráček, Ph.D.

  • KSČM
  • Trutnov
  • zastupitel města
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,03. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

21.11.2016 14:33:23 - Koníčková

Ještě jednu věc nechápu

Jak omezuje výkon prezidentova mandátu, když řeknu, že je ... Můžete mi to vysvětlit? Podle mě se to k němu ani nedonese, a pokud ano, může s tím něco dělat. Pokud mu budeme jen pochlebovat, kde bude nějaká zpětná vazba? Ve volbách? trochu pozdě ne?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

21.11.2016 15:23:38 - JUDr., PhDr., Zdeněk Ondráček, Ph.D.

Tak ještě jednou, dobrý den,

kde jste v návrhu co četla o tom, že by některý hrubě urážlivý výrok omezoval výkon prezidentova mandátu? Tady nechápu na co se mě to ptáte.

Nikdo přeci nikdy neřekl, že by se prezidentovi republiky mělo pochlebovat. I já kritizuji pana prezidenta za jeho výroky i činy, ale nedělám to hrubě urážlivým způsobem. Opakuji, v návrhu nejde o to zakázat kritiku, ale o to postihovat vulgaritu a hulvátství toho nejodpornějšího kalibru. Pokud si nevážíme vlastních státních symbolů, pokud hanobíme vlastní národ a jeho nejvyššího ústavního činitele, tak co to jsem za národ? Odpovězte si sama.