Radek Rozvoral

Člen předsednictva hnutí SPD. Předseda RK SPD STČK.
  • SPD
  • Středočeský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,2. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

23.11.2016 10:19:55 - Linda S.

dodatek k dotazu

Jak do parlam.voleb byl můj dotaz na p.senátora Velebu z 20.11., který mi odpověděl m.j. toto:Na poslední dvě otázky, které kladete se musíte zeptat Tomia Okamury. Pokud se SPO a mne osobně týče, tak usnesení našeho celostátního předsednictva je, že podporujeme další spolupráci s SPD. Odezva je bohužel opačná.
Mám T.Okamuru ráda, ale ptát se ho zde je zbytečné, neodpovídá na dotazy. Proto se obracím se svým dotazem na Vás. Ujmete se této odpovědi? A pokud možno přetlumočíte p. Okamurovi můj názor? Je opravdu škoda, že jste se jako SPD rozhodli jít do voleb samostatně, určitě s tímto názorem nejsem sama. Já osobně jsem volila koalici, té bych zůstala věrná, takhle nevím... Přitom by bylo zapotřebí mít opravdovou sílu do čím dál rušnější doby. Jinak Vás tu pozorně sleduji a fandím Vám, držte se i nadále, klobouk dolů i za Vaši aktivitu v komunikaci zde na dotazech. Díky za odpověď Linda

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

25.11.2016 13:18:18 - Radek Rozvoral
Dobrý den Lindo,
minulý víkend proběhla 3. Celostátní konference hnutí SPD, na které bylo jednomyslně schváleno usnesení, jejímž jedním bodem je toto:
Hnutí SPD se zúčastní voleb do Poslanecké sněmovny PČR v roce 2017. Hnutí bude v těchto volbách kandidovat samostatně a volebním lídrem hnutí bude předseda hnutí Tomio Okamura. Ve volbách budeme hájit svůj program Hnutí Svoboda a přímá demokracie – Tomio Okamura (SPD). Požadujeme přímou volbu a odvolatelnost politiků a jejich vymahatelnou odpovědnost. Žádáme obnovu práva a spravedlnosti v České republice.
Takže vidíte, že o tom, že půjdeme do voleb samostatně rozhodla demokraticky naše členská základna.
Hezký den a ať se Vám ve všem daří.