JUDr., PhDr., Zdeněk Ondráček, Ph.D.

  • KSČM
  • Trutnov
  • zastupitel města
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,03. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

24.11.2016 10:05:35 - pozor na politiky

Dobrý den,

Už Vám píšu podruhé,prvně to nešlo odeslat,protože v nadpisu byl název seriálu,který zřejmě neodpovídá et.kodexu PL,i když různé vul.názvy v titulcích et.kodexu odpovídají.Chtěla bych Vám poblahopřát k Vašemu postřehu a přirovnání Daneše k dnešním umělcům!To fakt nemá chybu! Moc jsem se pobavila! Umíte je pěkně rozdovádět,až se všichni odhalí a odkryjou ,co je v nich to by kolikrát jeden neřek! Děkuji za pobavení,i poučení a přeji hodně zdraví!Úspěch už máte.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

24.11.2016 10:42:17 - JUDr., PhDr., Zdeněk Ondráček, Ph.D.

Dobrý den,

děkuji za zprávu. Na první část nemohu reagovat, neboť etický kodex PL (pokud nějaký existuje) neznám. Děkuji Vám za Vaše okomentování mého krátkého vyjádření na facebooku. Když jsem ten herecký výstup (musím říci, že velmi dobře sehraný, včetně té arogance) pana Štěpánka viděl okamžitě jsem v něm viděl některé dnešní komedianty, kteří nám tu káží o morálce a svědomí národa. Jsem rád, že obdobně to vidí i mnoho z vás. Ještě jednou děkuji.