ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,22. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

24.11.2016 11:19:52 - Jirka Sup

EET

EET ještě nezačala platit a už se mění podmínky. Přijde vám to normální? Jak tohle skončí? Budete EET někdy přínosná nebo očekáváte její brzké zrušení?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

15.12.2016 16:52:34 - Ivo Valenta
 

Dobrý den,

stav, který popisujete, skutečně není normální.

Změny a úlevy chystané na poslední chvíli svědčí jen o špatné připravenosti zákona. Kromě toho přikázat podnikatelům právě zákonem, aby investovali své vlastní peníze do nástrojů, které následně stát využije k jejich kontrole, je vrcholem státní arogance. Nemohu souhlasit ani s tím, že za výpadky systému nenese zodpovědnost Ministerstvo financí, ale nepochopitelně sám podnikatel. Hrozí také velké nebezpečí úniku dat. Dopady EET vidíme již dnes, kdy se rozrůstá bonzáctví a končí stovky hospod. EET nikdy přínosná nebude, je pouze bičem na poctivé živnostníky. Podvodníci si cestu k obcházení zákona vždy najdou. Věřím proto, že tento nesmysl lidé jeho autorům vrátí v nadcházejících volbách.

S pozdravem

Ivo Valenta