Radek Rozvoral

Člen předsednictva hnutí SPD. Předseda RK SPD STČK.
  • SPD
  • Středočeský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,19. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

26.11.2016 0:04:55 - Docent

Trocha matematiky

D den pane Rozvorale, z vystoupení Okamury jsem získal dojem, že je přehnaně sebevědomý. Vy fakt věříte tomu co říká? 8 až 10% jo? Totální a naprostej blábol. FAKTA NE DOJEM- skalní Okamurovci volili už teď. V krajských volbách jste získali 5% ve spolupráci s SPO Jana Veleby. V již. čechách a ve středočeském kraji jste neuspěli ani když jste šli společně. Jinde jste sice uspěli líp, ale ne závratně. V Praze volby nebyly, ale tam by jste to projeli nejvíc. Max. 3%. Musíte přece vědět, že v hlavním stanu Pravdolásky nemáte šanci. Myslíte, že ne? Polovina lidí zase k volbám nepřijde. Zbytek se rozdělí mezi strany, které i v min. volbách dostali více než 1% - ANO, soc, KSCM, KDU, ODS, STAN, TOP, zelení, piráti, svobodní a to ještě tady máme realisty financované Pentou. Pokud se alternativní strany NEDOMLUVÍ, nemají naprosto žádnou šanci dosáhnout na dobrý výsledek, protože nemají dost financí a kvalitních osobností na kandidátku + lidi do komisí (!). Dinousauři zase zůstanou. Je to škoda.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

30.11.2016 14:04:02 - Radek Rozvoral
Dobrý den,
z výsledků krajských voleb je patrné, že z alternativních stran se do Poslanecké sněmovny může dostat pouze SPD. Ostatní kolem nás jen paběrkovaly, takže je na nich, jak se k tomu postaví ony samy a hlavně také jejich voliči. Co se týká 8 - 10%, je to náš cíl, pro který uděláme maximum.
Hezký den.