Andrej Babiš

  • ANO 2011
  • Ústecký kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,91. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

01.12.2016 8:58:42 - M.Pošarová

Kdo bude platit daně státu? Většina lidí pracuje ve státním sektoru, neziskovkách a v zahraničních firmách bez odvodu daní

Dobrý den pane Babiš,
je cca 2.5 mil. pracujících lidí, stále se zvyšuje počet lidí v nezikovkém sektoru (placeném státem), stále více lidí pracuje ve státním sektoru, další nadnárodní zahraniční firmy zde neplatí daně. Tak se ptám, kde je chcete vzít? Stát by se měl zajímat o výrobní produkci a podporovat ji, ne tyto sektory, jinak stát "zbankrotuje". Co máte v plánu kromě EET, který Vám daně moc nepřinese. Místo toho, aby se snížili daně, snížila byrokracie a nastartoval se ekonomický růst, házíte nám klacky pod nohy různými zákazy, příkazy atd. Víte, tato demokracie a toto vládnutí se mi přestává líbit.... Je to tím, že nám vládnou neschopný či všeho schopný? Do politiky chodí lidé, kteří nikdy rukama nepracovali a to je problém, možná by neuškodilo mít pro vstup do politiky odděláno alespoň 10 let ve výrobních sektorech.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

Tento dotaz čeká na zodpovězení.