ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,03. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

10.12.2016 2:06:37 - didusin

Evidence

Dobrý den paní Lorencová. Už jsem Vám před časem položil otázku ve věci iniciování založení občanské organizace, která by evidovala informace občanů o legálních a nelegálních mimoevropských imigrantech. Nevím, zda jste na podnět nějak reagovala, odpověď jsem nečetl, ale oslovil jsem také poslance Soukupa a ten to nepřímo odmítl. Účelem takové evidence by byla jistá míra kontroly státních úřadů, a bez řádného ověření na místních úřadech a policii by nález nebyl publikován. Za dnešní situace jsme zcela odkázání na oficiální sdělení, kterým nelze příliš důvěřovat . Když nastanou konflikty, a k tomu pravděpodobně dříve nebo později dojde, státní orgány je podobně jako v Německu zamlčí a nestátní evidence napomůže identifikaci původců. Bude docházet také k pronajímání bytů, k nákupům nemovitostí, Arabské země mají dostatek financí a to už nepůjde o nějakou integraci, budou očekávat naše respektování jejich svébytnosti. Zdravím Vás

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

11.12.2016 12:30:11 - Jana Lorencová
 Kolega Soukup má patrně pravdu. A já jsem už dost dávno říkala, že čím déle budou do Evropy proudit tisícihlavé zástupy „migrantů“ bez nejmenšího přehledu o tom, „kdo je kdo“, bez možnosti ověřit důvod k jejich příchodu k nám, tím hůř pro nás a pro celou Evropu. Důsledky už vidíme. Zkuste navrhnout řešení. S tím, co říkáte, mi nezbývá, než s Vámi souhlasit.