PhDr. Miroslav Sládek

  • SPR-RSČ Miroslava Sládka
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,62. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

14.12.2016 3:54:03 - tomas.bn

Sýrie, Aleppo a Islámský stát u nás na dvorku?

Pane doktore, co říkáte na úspěchy Syrské armády v Aleppu? Jistě je to dobrá zpráva ale bojím se, co se stane s bojovníky Islámského státu? Zvládne je armáda zajmout nebo se budou snažit utéct mezi civilisty, dostat se do Evropy a u nás na dvorku čekat na příkaz zabíjet Evropany? Bojím se zbytečně? Děkuji za odpověď. TF

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

14.12.2016 9:27:14 - PhDr. Miroslav Sládek
 Dobrý den, rozhodně se neobáváte zbytečně. Bohužel především USA v rámci tak zvaného arabského jara totálně rozložily tamní režimy, které možná z našeho pohledu byly diktaturami, ale jak se ukázalo byla to chyba. Arabům to naprosto vyhovovalo a byl klid.Je zcela jasné, že se bojovníci Islámského státu vmísí mezi uprchlíky, kam jinam by také šli. A vzhledem k neschopnosti evropských politiků se z Evropy stane nový Islámský stát.A ti voliči, kteří volí parlamentní bandu a spoléhají na spasitele z východu ať již blízkého nebo dalekého, nás všechny do toho zatáhnou.