PhDr. Miroslav Sládek

  • SPR-RSČ Miroslava Sládka
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,62. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

19.12.2016 13:50:00 - Maftík

Lex Babiš

Dobrý den, pane doktore. Četl jsem vaše vyjádření k Zemanově odmítnutí tzv. lex Babiš. Toto odmítnutí vítají i lidé, kteři rozhodně nejsou voliči ANO nebo sluníčkáři, např. zde jeden komentář nejmenovaného autora: "Jsem rád, že prezident Zeman vetoval lex Babiš, tak falešný a pokrytecký zákon nepotřebujeme, zjednodušeně zakazuje někomu něco co má, protože ten druhý po tom touží, ale nemá to a navíc toho co to má nutí aby se tvářil, že to nemá, jestli si to chce nechat a dělat to co doted i když všichni věděli, že to má." Vadí jim prostě specificky proti-babišovský zákon. Co si o tom myslíte?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

19.12.2016 16:55:09 - PhDr. Miroslav Sládek
 Dobrý den,jsem skutečně na rozpacích, zda lidé autor toho vámi citovaného komentáře a jemu podobní jsou skutečně tak omezení, nebo to jsou Babišem placení trollové.Zákon o střetu zájmů v daleko přísnější podobě existuje v každé normální zemi. Mnohde je doplněn nepsaným morálním imperativem. Je tedy vytvořeno prostředí, které podobným hochštaplerům jako je Babiš brání v mrzačení demokracie.Zákon byl zapotřebí a jeho zpřísnění se netýká jenom Babiše, ale všech jemu podobných do budoucna. Ovšem potrefená husa vždy nejvíce kejhá, to nevíte?Aby firma člena vlády pobírala dotace a ucházela se o státní zakázky, to je skandál a ještě k tomu hodně odporný.Myslíte si, že svobodné soutěži politických stran prospěje, když jedna z nich má k dispozici média a může tak sama sebe propagovat a protivníka kdykoliv  rozcupovat?Teď zbývá jenom doufat, že se Babišovi nepodaří do ledna podplatit více poslanců, než tomu je dosud. Viz hlasování o novele, podívejte se na hlasování tak zvaných nezařazených bojovníků za přímou demokracii.