PhDr. Miroslav Sládek

  • SPR-RSČ Miroslava Sládka
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,62. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

28.12.2016 13:02:44 - nepritelkavarny

Pane doktore,

několik desítek let nebylo o Vás absolutně nic slyšet (a nevymlouvejte se na nepřízeň medii), až nyní. Jde u Vás o předvolební kampaň Vaší strany, pro říjnové volby v r. 2017?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

28.12.2016 13:17:52 - PhDr. Miroslav Sládek
Dobrý den,rozhodně není pravda, že by o mně nebylo slyšet celá desetiletí. Kdo skutečně chtěl a měl zájem, mohl Republikány sledovat až do volební kampaně v roce 2010, moje starostování v Brně - Útěchově  a naposledy letos při krajských volbách. Mnoho lidí si bohužel ani neprolistovalo kandidátní lístky.Samozřejmě, že hraje roli i naprostá blokáda v médiích. Mne by například Česká televize do debaty nepustila. Ty jsou vyhrazeny jenom pro ty, kdo to s vládnoucí ganriturou vyloženě táhnou. Přečtěte si nedávný článek od pana Fleischera, místopředsedy strany. Ten jasně vyjmenovává ty, kdo jsou vládnoucí bandou placeni a vydržováni a proto mají také prostor i v ČT.Samozřejmě, že budeme kandidovat v říjnu 2017. Pokud jste skutečně nepřítel kavárny, tak si dejte pozor na ty, kdo jinak mluví a jinak konají, uvědomte si kdo je skutečný nepřítel národa. Nejen kavárníci, ale i jimi placení přisluhovači vydávající se za vlastence.Hezký zbytek roku :-)