JUDr., PhDr., Zdeněk Ondráček, Ph.D.

  • KSČM
  • Trutnov
  • zastupitel města
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,03. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

29.12.2016 17:04:59 - lukas.konecny

Problém přeplněných věznic

Proč nikdo - ani Vy ve svém článku - neřeknete, že příčinou přeplněných věznic je špatná imigrační politika vlády? Podle oficiálních statistik českého statistického úřadu mají občané afrických a arabských zemí v česku asi 6-8x větší kriminalitu než češi. Stejně tak jsou věznice plné romů, např. těch, co k nám migrují ze slovenska za vyššími dávkami, dále pak vientamců, co tu páchají drogovou činnost. Proč to nepojmenujete nahlas? Nebo to nevíte?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

29.12.2016 17:28:16 - JUDr., PhDr., Zdeněk Ondráček, Ph.D.

Dobrý den,

děkuji za dotaz. Ve svém článku jsem neřešil skladbu odsouzených (třeba i proto, že jsem omezen rozsahem), ale jejich počet. Ten bude v brzké době problém a možná se i dočkáme nějaké té vzpoury vězňů. Při nedostatku dozorců nemusí být v prvopočátku dostatečné kapacity na potlačení takové vzpoury! Chtěl jsem tedy poukázat především na to, že problém existuje, ale odpovědné ministerstvo ho neřeší. 

Děkuji za Váš zájem o tuto problematiku a přeji klidné prožití konce roku a úspěšný vstup do roku 2017.  

Zd. Ondráček