JUDr., PhDr., Zdeněk Ondráček, Ph.D.

  • KSČM
  • Trutnov
  • zastupitel města
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,03. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

30.12.2016 14:41:56 - Pro.diskuse

Děkuji za odpověď.

Ptáte se co mne vzrušuje? Ta tedy Za 10 let podle tohoto zákona mám zaplatit cca. 7500 Kč za něco co je naprosto k ničemu a co problém kouřících kotlů vůbec neřeší. V kotli buď topíte dobře nebo špatně ale žádná kontrola na tom nic nezmění. těch 7500 je cca. 25 metráků uhlí tedy řádný otop na půl topné sezóny. Při platu poslance je to pro Vás jistě nepatrná částka ale zkuste se vcítit co to znamená pro důchodce nebo člověka pobírající cca. minimální mzdu. Ano kontrolujte kotle, ale ať náklady hradí stát, jinak je to jen další buzerace slušných chudých lidí. A co myslíte, že jim pak zbude jiného ne pálit bordel, někde to ušetřit musí. A ochrana úředníků, znám mnoho slušných a těm myslím skoro nikdo nenadává ale také jsou namyšlení arogantní panáci, kteří si o to aby jim někdo vynadal sami svým chováním říkají. A právě takové schváleným zákonem chráníte. Nejenom, že dnes mají definitivu ale stávají se polobohy, kterým se nemůže nic říci. A mohl bych pokračovat. Přeji krásný příští rok.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

30.12.2016 17:01:47 - JUDr., PhDr., Zdeněk Ondráček, Ph.D.

Dobrý den,

jestli Vám revize kotle přijde naprosto k ničemu tak je to Váš názor. Já s ním sice nesouhlasím, ale respektuji ho. To můžete také tvrdit, že je zbytečná revize kouřovodů, revize hasicích přístrojů, pravidelná STK vašeho auta a další periodické kontroly, kterých můžeme najít desítky a desítky. Některé jsou jen doporučované, třeba jako prohlídka u zubního lékaře a některé povinné. Pokud se však něco zanedbá stojí to často mnohokrát více než ta samotná prohlídka. Ano, jsou to možná zbytečnosti, ovšem do té doby než nastane malér a třeba i zbytečná smrt člověka.

Jestli máte s konkrétním úředníkem problém, tak si na jeho postup či chování stěžujte. Určitě však není normální, když jsem s někým nespokojen, abych ho urážel. Tedy alespoň pro mne.

I já přeji úspěšný nový rok.

Zd. Ondráček