Ing. Pavlína Nytrová

ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,91. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

04.01.2017 11:15:58 - Maléřová

Pomoc rodinám

Co když je matka samoživitelka a pokud chce dítě zajistit budoucnost, mateřskou si zkrátí? Co když mají mladí hypotéku na byt a nějak ji musí platit? Stát rodinám vůbec nepomáhá a vy se divíte, že pak matky nemohou být tak dlouho na mateřské? A proč si matka na mateřské nemůže vydělávat?Věřte nebo ne, ale kdyby to šlo, určitě by s dítětem zůstali co nejdéle. Ničím neobvyklým ale ani není, že pak přijdete o práci, i když je to protizákonné, ale všichni víme, jak to chodí. Oni vás jednoduše nenahradí, ale vaše místo zruší a pak vám ho už držet nemusí.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

15.01.2017 10:36:33 - Ing. Pavlína Nytrová
 Dobrý den. Vážená paní Maléřová, děkuji za dotaz. Věřte, že vím, o čem mluvíte. Zůstala jsem se dvěma dětmi sama a musela jsem řešit velmi složité situace. Je mi velmi líto, že jsem kvůli materiálnímu zabezpečení dětí, měla na ně velmi málo času. Dnes si kladu otázku, museli mít to nebo ono, museli chodit do toho či onoho kroužku, neměla jsem s nimi raději trávit více času? Dnes jsou dospělé a už nic nemohu změnit. Na mateřské jsem si taky přivydělávala a matky na mateřské si mohou vydělávat i dnes.