RNDr. Pavel Poc

  • SOCDEM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,58. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

19.01.2017 12:56:57 - alda 1946

Jste si vědom

že jste členem týmu, který se podílel na vzniku Brexitu. Německo ovládlo EK a EP, oba funkcionáři nemají dobré jméno a to jeden je podezřelý z korupce a alkoholismu, druhý svým vzděláním měl tak na vedoucího prodejny knih. Poku šlo všechno hladce byli slavní, pak přišly krize - ekonomická, Řecko a v neposlední řadě invaze nelegálních migrantů. A co vy poslanci EP Juncker přednesl nic neříkající projev a Vy jste po každé větě pleskali, čekal jsem až začneteskandovat ať žije Juncker a s EK na věčné časy. Ještě bych rád věděl jak budete hlasovat o zbrojních pasech na vzduchovky, kuše a praky. Děkuji

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

20.01.2017 10:38:30 - RNDr. Pavel Poc
Ničeho takového si vědom nejsem protože je to nesmysl. BREXIT je výsledkem mnohaleté ulhané propagandy krajní pravice, kravin v Britském bulváru a lhostejnosti těch, kteří toho průšvihu dnes litují. S tím se musí Britové vypořádat sami.  Něco si o tom nejprve zjistěte. Mám ve Spojeném království řadu přátel, všichni koho znám jsou z “brexitu” celkem na prášky. A aby bylo jasno, hlavní důvod, proč starší generace hlasovala pro vystoupení z EU jsme my, Poláci a Maďaři a to, že starší britská generace prostě nechce, aby v Británii žili lidé “z Východu”. Prostý nacionalismus, nic jiného. Doporučuji zjistit si fakta.

Co se týká dalšího výlevu, tak jste zase totálně mimo, zase nejprve doporučuji si něco zjistit. Předseda Evropské komise Juncker není Němec ale Lucemburčan, a pokud Evropskou komisi někdo ovládá, tak je to rozhodně spíš Holanďan, místopředseda Timmermans. Pokud jde o Evropský parlament, tak ten ovládá pravice, nikoli “němci”, a současný předseda zvolený pravicovou menšinou je Ital. 

Poslední věta ani nestojí za komentář, ale OK, zase, nic takového jako “zbrojní pasy” neexistuje, tomu dokladu se říká "zbrojní průkaz” a na vzduchovky, praky a kuše jak uvádíte nic takového potřeba není a nebude, tudíž o tom není třeba hlasovat. Jestli máte na mysli revizi směrnice o zbraních, tak jsem držitelem zbrojního průkazu a vlastníkem zbraní, kterých by se mohlo případné omezení z této revize vyplývá mohlo týkat. Budu hlasovat v souladu s pozicí České republiky.

Příště se laskavě podepište, nebo zůstanete bez odpovědi.