Ing. Radovan Vích

Člen předsednictva hnutí SPD, předseda RK SPD LBK
  • SPD
  • Liberecký kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,78. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

29.01.2017 23:33:06 - Tomasek11

Mate ambice stat se predsedou SPD?

Pan Tomio Okamura jako byvaly popelar a prodavac popcornu vam zcela urcite nesaha ani po kotniky.
Takovy nevzdelany clovek vam prece nemuze konkurovat.Nebo je to tak,ze si vas koupil?V tom pripade je to pro vase volice dost neprijemna skutecnost.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

30.01.2017 8:51:17 - Ing. Radovan Vích
Dobrý den a děkuji za dotaz. Ambice stát se předsedou hnutí SPD nemám. Současné předsednictvo SPD má moji plnou důvěru. Pokud narážíte na úroveň vzdělání Tomia, tak prosím neposuzujte lidi pouze podle dosaženého vzdělání. Vysoká škola není patent na rozum a každý z nás měl a má rozdílné podmínky pro studium. Tomio si to celé velmi tvrdě vyšlapal a jeho dětství nebylo jednoduché. Od jeho působení v dětském domově, přes podnikání, senátorský post, poslanecký mandát až dnes po velmi úspěšného podnikatele a dovolím si říci nejpopulárnějšího politika v naší zemi. Jeho fb stránka má více než čtvrt milionu liků (!), čímž se nemůže pochlubit žádný současný politik široko daleko. K tomu je potřeba připočíst sta tisíce dalších příznivců celostátních a krajských fb stránek SPD a fanklubů. Pokud by v hnutí Úsvit na jeho osobu nebyl proveden puč, tak dnes by to bylo hnutí, které by pod jeho vedením mělo volební preference okolo 10ti %. Bez jeho vedení má však dnes Úsvit preference okolo 1,2%. Z uvedeného vyplývá, že osobnost Tomia Okamury je ojedinělá a unikátní a není to jen o penězích a programu. Hnutí SPD pod jeho vedením za 1,5 roku má v deseti krajích zastupitele a dosahuje celostátních preferencí které aktuálně zaručují vstup SPD do sněmovny a mají trvale vzrůstající trend. Na celostátní konference hnutí SPD byla všemi delegáty vyslovena absolutní důvěra v jeho osobu tím, že VŠICHNI delegáti odsouhlasili, že hnutí SPD půjde do nadcházejících parlamentních voleb samostatně a pod jeho vedením. Z tohoto důvodu je Vaše poznámka ojedinělá. A že by si mě koupil? Upřímně, já to nemám za potřebí. Tak ať se Vám daří.