MUDr. Jiří Koskuba

ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,66. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

30.01.2017 21:05:33 - teoriestrun

Dobrý den - jak vidíte výsledky blížících se voleb pro socem?

Já sleduji dost různých webů na netu - článek sice přečtu, ale hlavné poté čtu diskuti, názory lidí pod ním - a podle toho to pro vás vypadá na pěknou katastrofu. Ale upřímně, pane Koskuba - i kdyby jste měli jiné vedení, vaše propojení se sociálními demokraty v Eu i dalších národních státech vám přeci nedovolí chovat se jinak - socdem spolu s lidovci jsou dlouhá léta vedoucí politickou silou v Evropě i EU a tudíž to, co se v posledních destiletích děje,je jejich práce -a zřejmě i jejich ideologie - včetně přepadených států, včetně migračního marasmu, včetně zadlužování států, včetně kapitalizace zisků a socializace ztrát, včetně předávání ekonomické moci nadnárodnímu kapitálu a moci národních států různým Junckerům a spol. Kdy sociální demokracie přestala hájit zájmy většiny lidí? Nejste to jen vy u nás, děje se to socdem v celé Evropě - tak je to, co se děje realizací vaší ideologie? Nějak se v tom ztrácím. Dík za odpověď.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

31.01.2017 16:42:35 - MUDr. Jiří Koskuba
 

Vážený pane,

to by vydalo na diplomovou práci. A ač s Vámi souhlasím, na některé otázky uspokojivou odpověď neznám. Jde nejspíše o jakousi přeměnu v eurohujerismus.

Nu a odpověď na Vaši první otázku bude stručná: zatím černě.

S úctou   jk