Ing. Jiří Petrů

  • SOCDEM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,89. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

31.01.2017 15:03:08 - flodam

Gigant Sobotka

Pane poslanče, přečetl jsem si Vaši odpověď na to proč by měla ČSSD v čele se Sobotkou vyhrát volby a tato Vaše odpověď mě velmi rozesmála. Jak hluboko musí člověk klesnout, aby napsal o největším lemplovi ČR takové nesmysly. Sobotka je člověk, který neví nic o životě drobných a středních podnikatelů, protože v životě ani minutu nepracoval. Jeho jediným uměním je rozhazovat peníze, které sypou ve formě daní ti, kteří se živí opravdovou prací. A můj dotaz je: Jste slepý, hluchý a nebo bojujete o další 4 rok bezpracného hodování v PS ČR?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

31.01.2017 17:50:20 - Ing. Jiří Petrů

Víte, během svého působení v mnoha pracovních pozicích, ať už jako mechanik letadel, mostmistr, vodohospodář, OSVČ, stavbyvedoucí, mechanizátor, vedoucí celního skladu, starosta či poslanec jsem se setkal s tisícovkami různorodých lidí. Za těch šedesát let svého života jsem pochopil, že diskuze je možná pouze tehdy, pokud ji vedete s člověkem, který má relevantní argumenty, vlastní zkušenosti a umí přijímat i názory lidí, kteří je mají odlišné. Nadneseně se tomu říká demokracie. Jsem přesvědčen, že při osobní komunikaci bychom si mnohé dokázali vysvětlit. A pokud se týká poslední poznámky věřte, že skutečnost je jiná. Ve svém věku se nemusím stydět za svou práci, mohu ve svém bydlišti chodit se vztyčenou hlavou, mám hodně kamarádů a přátel, nikomu nic nezávidím ani nedlužím, mám slušně vychované děti, které poctivě pracují a hodnou ženu. Myslíte, že je to málo ? Zdraví Jiří Petrů