Ing. Jiří Petrů

  • SOCDEM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,89. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

06.02.2017 12:56:43 - Mrazík

vulgarismy

Myslíte, že je vhodné, aby premiér používal taková slova jako ,,vyjebal"? Stačí, že jako dlaždič mluví prezident. Jak chcete učit děti morálce, když tady o ní jen každý káže? Nebo myslíte, že tím získáte asi nějaké mladé voliče?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

07.02.2017 18:00:03 - Ing. Jiří Petrů

Dobrý den. Musím říci, že při vstupu do tzv. "vysoké politiky" jsem byl právě chováním politiků mezi s sebou a jejich vyjadřováním značně překvapen a dodnes jsem neustále překvapován. Jako bývalý starosta města jsem byl zvyklý na kultivované vystupování při jednáních rady i zastupitelstva města. Nikdo v průběhu schůzí netelefonoval, neodcházel, nepokřikoval a už vůbec nebylo možné se veřejně častovat různými výrazy a nadávkami. Očekával jsem komunikaci typu "pane kolego, nemohu s vámi souhlasit, protože je to tak a tak". Zaznamenal jsem také skutečnost, že na začátku mého působení v Parlamentu se většina subjektů snažila obracet na lidi, více jim představovat vize, co pro ně udělat a s nadsázkou jim ukázat lepší budoucnost. Dnes mám pocit, že některé subjekty přinesly do politiky jenom dehonestaci, ponižování, špiclování a snahu toho druhého zlikvidovat s domněním, že si tím získám politické body. To vše je mnohdy doprovázeno mluvou z nálevny třetí cenové skupiny a ještě jsou někteří na to pyšní. Holt je jiná doba. Na každého je složka, média jsou impotentně servilní k těm co je financují, každá lež i sprosťárna se mediální masáží stává předností. Výsledkem je mediální prostor, kterého jsme svědkem. Pak přichází obdobné reakce. Domnívám se, že kdybych se tak vyjádřil před kolegy já sám, byl bych asi směšný. Zdraví Jiří Petrů