Mgr. Dana Váhalová

  • SOCDEM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,99. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

20.02.2017 13:19:14 - Mrazík

Souhlasíte tedy se Sobotkou?

Dobrý den, vy tedy ve zrušení usnesení problém nevidíte? Víte, mě zaráží hlavně to, že s ním přicházíte až teď a ne už třeba dřív, když jak píšete, s KSČM stejně dávno spolupracujete a je zastaralé.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

21.02.2017 14:39:21 - Mgr. Dana Váhalová
 
Dobrý den,
v březnu tohoto roku proběhne sjezd ČSSD, který by Bohumínské usnesení mohl případně zrušit. O zrušení tohoto usnesení delegáti již několikrát hlasovali na předchozích sjezdech a většinově to bylo vždy odmítnuto. Z čehož vyplývá, že obdobný návrh se neobjevil poprvé. Jinak možná pro připomenutí reakce předsedy ANO z 11. září 2016 v Echo24.cz : ,,Co se týká společné vlády ANO a KSČM na celostátní úrovni, A. Babiš řekl, že „určitě bychom tam s nimi být nechtěli.“ Ihned v další větě, ale „upřesňuje“, že „pokud vznikne po volbách nějaká situace, tak budeme vyjednávat se všemi.“ „Proč bychom měli komunisty ignorovat? Jaký je k tomu důvod?“ klade otázku do příštího roku šéf hnutí ANO, které má nyní nejvyšší volební preference."