JUDr., PhDr., Zdeněk Ondráček, Ph.D.

  • KSČM
  • Trutnov
  • zastupitel města
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,03. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

28.02.2017 9:58:05 - pozor na politiky

Ekonomická zodpovědnost a exekuce

Dobrý den,co je to ekonomická odpovědnost? Je to snad neustálé poskytování půjček a je jedno komu a jaké je návratnost? Je to snad neustálý prodej tel.kreditů tomu,kdo za ně už dluží? Tady je neustále slyšet o ekonomické odpovědnosti,ale proč někdo dává na dluh a neví jestli se vrácení domůže? To víte,že domůže,protože jsou exekutoři a zaměstnavatelé dlužníků jsou jejich rukojmí a robotníci,co pro ně pracujií zdarma,musí! Jeden dlužník zaplatí exekutorovi na popl.tolik,že další dvě až tři pohl.můžou být nedobytné.Nebo i víc?Na věřitele toho moc nezbyde,ale o to přece vůbec nejde,platit dluhy! A jaký je rozdíl mezi s.r.o. a živnostníkem? Spol.s.r.o. zkrachuje,nic se neděje,dluhy se odepíší,majitelé se napakují a ten živnostník /kterého vyžrali-pardon/,ten aby si šel hodit mašli! tAKHLE JE TO U NÁS ZAŘÍZENÉ A PRÁVNÍ ŘÁD TO ZŘEJNĚ UMOŽŇUJE.Dobře nám tak,vždyť jsme za to všichni bojovali.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

01.03.2017 14:41:34 - JUDr., PhDr., Zdeněk Ondráček, Ph.D.

Dobrý den,

děkuji za dotaz, ikdyž nevím na co bych měl odpovídat, když jste si vlastně na všechno odpověděl sám. Tak jen řeknu, že máte pravdu.

Přeji hezký den

Zd. Ondráček