Mgr. Herbert Pavera

Koukněte: https://www.herbertpavera.cz/zustanme-v-kontaktu
  • TOP 09
  • Opava
  • senátor
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,65. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

03.03.2017 15:15:59 - letnimedved

Odpovídáte na všechny dotazy nebo jen na ty, které se vám hodí?

Všechno se dělá pro to, aby měli výhody hlavně ti velcí.
Zajisté máte na mysli také časy když armáda nakupovala zbraně přes prostředníka tj.firmu Omnipol pana Hávy,kterou prosazoval váš současný předseda pan Kalousek.Že vám to tehdy nevadilo?Můžete mi to vysvětlit?Dnes vám ne srdci leží jen Babiš.Děkuji za odpověď.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

14.03.2017 7:41:34 - Mgr. Herbert Pavera
 Dobrý den,nevím o tom, že bych někdy neodpověděl. Jsou dny, kdy obdržíme výjimečně až 200 e-mailů, ale pokud se to stalo, omlouvám se a nebylo to z nezájmu o názory lidí.  Máte pravdu, že především současná vláda dělá vše, aby malým firmám, zemědělcům ztížila jejich podnikání.  TOP 09 říká, že státní dotace by neměly získávat velké firmy. Ale měly by naopak pomáhat menším podnikatelům.
Co se týká Vaší poznámky směrem k nákupů zbraní, asi jste slyšel jen to, co já z novin a jiných médií. A tam není vždy vše v souladu s pravdou. Viz kauza Nečas a Nečasová, předčasné volby v roce 2013 atd.