MgA. Martin Stropnický

  • ANO 2011
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,21. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

10.03.2017 21:06:43 - Pokec

Proč lžete?

Cituji z jedné vaší odpovědi:
"Zboží z doby normalizace si dobře pamatuji. Rajčata plná dusíku, špinavé nahnilé brambory, mléko balené v igelitu a spousta dalších lahůdek. Mluvíte o kvalitě domů. Jaké domy máte na mysli? Paneláky s byty 2+1, kde bydlely tři generace?
Nejsme už tím státem, který měl na území 80.000 tisíc „bratrských“ vojáků. "
Rajčata plná dusíku - měl jste doma laboratoř, kde jste testoval složení ? Nebo to komouši psali v Rudém Právu ? Nebo jste je měl v mražáku, aby jste je mohl po převratu dát do laboratoře ?
Mléko v igelitu - co bylo na tom špatného? Dnes se do igelitu potraviny nebalí ? A kdo chtěl, mohl si koupit mléko v lahvích.
Paneláky - Havel sliboval, že je všechny zboří, a postaví moderní bydlení. Kolik jste jich postavili ? A kolik lidí v těch samých panelácích bydlí dodnes ?
Rusové - kolik v té době bylo "bratrských amerických vojáků" v Německu ? Nehledě na to, že ti tam byli o pár let dřív, takže Rusové jen vyrovnali stavy.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

Tento dotaz čeká na zodpovězení.