Pavel Telička

  • BPP
  • Středočeský kraj
  • krajský zastupitel
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,32. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

21.03.2017 8:38:05 - Damph

Pravidla

Na příkladu zrušení Dublinských dohod paní Merkelovou je vidět jaký nepořádek panuje v EU. Můžete mi vysvětlit jak si pak nemáme myslet že EU je paskvil, kde neplatí pravidla? A kdyby alespon byla nějaká kritika ale prostě ani žádná snaha o nápravu zde nebyla. Nemůžete se na mě zlobit ale co jiného si máme o EU myslet? Říkáte že je potřeba mluvit s lidmi o tom jak EU funguje, tak jaké je vysvětlení?
František Černoch

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

24.03.2017 8:20:36 - Pavel Telička
Dobrý den, to není pravda. EU přijala již řadu ekefektivních opatření a některá z nich jsou prováděna. Lze je dohledat. EU není paskvil, z 80% funguje velmi dobře a je nefér paušalizovat. Pokud tedy v tom není záměr. V některých oblastech má slbiny, ale k tomu, abychom je odstranili, musíme mít vůli. Viz, co už jsem ve věci Vám napsal. Ptám se Vás. Jste pro azylovou politiku a tedy řešení na evropské úrovni, nebo aby každý stat si to řešil po svém? PT