PhDr. Zdeněk Soukup

  • ANO 2011
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,81. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

04.04.2017 22:36:55 - rejkedarr

Pak ale skutečně nechápu...

Vážený pane poslanče, dovolím si pomocí funkce "ctrl+c" překopírovat jednu Vaši odpověď a dám ji do uvozovek: " Mohu mluvit jenom za sebe - já proti divoké migraci a islamizaci rozhodně jdu." V tom případě ale skutečně nechápu, jak můžete setrvávat ve straně, jejíž čelný představitel podporuje přesun školy miliardáře Sorose do Prahy, když Soros je jedním z hlavních viníků současného zla na planetě vůbec, včetně uměle vyvolané imigrační krize! ANO je pro mě totálně nepřijatelná a nevolitelná právě díky tomuto! A jako slušní členové ČSSD houfně opouštějí Sobotkovo "one man show", tak bych předpokládal podobný efekt i v ANO. Jak chcete třeba konkrétně Vy ze své pozice potenciální voliče přesvědčovat o opaku?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

05.04.2017 6:54:21 - PhDr. Zdeněk Soukup
Kdo a jak bude hájit naše pozice, když si všichni slušní zavřou dveře do aktivní politiky? Nedejte na novinářské zkratky.