Pavel Telička

  • BPP
  • Středočeský kraj
  • krajský zastupitel
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,32. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

08.04.2017 10:12:16 - Kanak

Útok USA na Sýrii

Vážený pane Teličko,

v návaznosti na Vaše rozumové úvahy typu "...Rusové znovu mlží a Asad navázal na svoje zvěrstva z minulých let..." bych si dovvolil položit Vám dvě otázky:

1. Připadáí vám logické, že v době, kdy Asad s pomocí Ruska vyhrává válku proti Západem podporovanému islámskému státu, by použil chemické zbraně, které ostatně, dle OSN, už dávno nemá?
Odpovězte, prosím, ANO nebo NE.

2. Včerejší raketový útok proti Sýrii byl flagrantním porušením mezinárodního práva, o tom nemůže být řeč. Souhlasíte s tímto aktem? Odpovězte, prosím, ANO nebo NE.

Děkuji za přímé, chlapské odpovědi.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

13.04.2017 9:35:56 - Pavel Telička
Dobry den, fascinuje me a debta Vaše tvrzeni o Západem podporovaném Islámském statu. To je doslova nehorazny úlet. Nebo neco jeste horšího. Vaše první otázka a tlak na zodpovězení jedním slovem je supersugesce. V případě Asada odmítám mluvit o logice, nýbrž o zločinech proti lidskosti. Úder proti základně ma své opodstatneni. Ani největší přátele Ruska na české politické scéně ho neodsoudili. Zdraví. PT