Pavel Telička

  • BPP
  • Středočeský kraj
  • krajský zastupitel
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,32. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

08.04.2017 15:24:23 - Franta Chomat

Manipulace a moralni bida II.

Pane mistopredsedo,
podle vas Asad pravdepodobne navazal na zverstva z minulych let. Nevadi, ze u mnohych z nich se prokazalo, ze je spachala tzv. opozice? Mate nejake informace, ze se Asad zblaznil? Jedine v tom pripade mohl dat rozkaz k pouziti chemickych zbrani. Par dni po tom, co uz byl dle Trumpovych prohlaseni akceptovan i ze strany USA. Logika vas zrejme nelimituje. Rusove mlzi a Putin by nemel zametat stopy, tim by klesl jeste hloubeji. Takze zase plivanec! Kde by je zametal, na uzemi, ktere ovlada tzv. opozice rizena al-Kaidou? Tam muze neco zametat eventualne CIA.
Druha otazka se tyka sice jaderneho nebezpeci ze Severni Korei, ale da se zevseobecnit i na Rusko.
Ze pry jste spise pro jednani a kompromis. Jaky je prispevek vas i celho EP pro snizeni napeti s Ruskem? Prodluzovani sakci, podpora rozsirovani NATO, podpora ukrajinskeho rezimu pri jeho neplneni Minskych dohod,..atd.? Vazne, co jste udelali pro mir?
Jeste bude jedno pokracovani.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

13.04.2017 9:40:13 - Pavel Telička
Dobry den, kdyz Vas čtu, tak přiznávám, ze Vas o něčem přesvědčit je doslova nadlidský úkol. Na to nemam. Nechám Vas žít v těchto teoriich, doporučuji zkusit někoho jiného. Mějte se. PT