Pavel Telička

  • BPP
  • Středočeský kraj
  • krajský zastupitel
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,32. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

08.04.2017 16:11:54 - Franta Chomat

Manipulace a moralni bida III.

Pane mistopredsedo,
durazne varovne hlasy z USA (ja bych je nazval nenavistnymi) jsou nam zhusta prezentovany v mediich a maji u nas aktivni hlasne trouby, Gabala a dalsi lidovce, Kolare, Klvanu, hochy a devcata z TOPky bez vyjimky, Zlatusku,.. ... vsechno vase krevni skupina. V Americe vzkrisili Mc Cartyho pro boj proti putinismu. Predevsim diky tomu pripravili Trumpa o nektere spolupracovniky a s pomoci medii, jestrabu v kongresu a soudu ho zrejme zbavili vlady nad USA i nad sebou samym. Stal se loutkou drive nez holubicka miru Obama. Jen s tim rozdilem (nebezpecim), ze bude chtit navenek stale vypadat jako macho. Domnivate se, ze je toto jeste demokracie?
Ja vas temer vsechny v EU povazuji za prisluhovace, kteri nas tahnou do valky. Zkuste me, a nejen me, presvedcit o opaku. Dekuji.
S pozdravem
F. Chomat

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

13.04.2017 9:41:39 - Pavel Telička
Dobry den, kdyz Vas čtu, tak přiznávám, ze Vas o něčem přesvědčit je doslova nadlidský úkol. Na to nemam. Nechám Vas žít v těchto teoriich, doporučuji zkusit někoho jiného. Mějte se. PT